Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Politikerpanelen

LORE hanterar även den Politikerpanel som MOD startade under 2011 som en viktig del i arbetet med att utöka kunskapen om de politiska företrädarnas erfarenheter av det svenska politiska systemet. I det arbetet har MOD bjudit in politiker till att delta i en politikerpanel. Med hjälp av denna panel hoppas vi kunna följa politiker över tid, men också jämföra medborgares åsikter och erfarenheter med politikernas med mera. 

Politikerpanelen består i dagsläget av cirka 4000 deltagare och deltagarna är politiker som kommer både från nationell och från lokal nivå. Under hösten 2011 skickades den första webbenkäten till Politikerpanelen ut. Temat denna gång var synen på demokratin i Sverige. Under sommaren 2012 genomfördes det andra panelsteget. Temat denna gång var relationer mellan partierna och valrörelser. Det tredje steget genomfördes under hösten 2013. 

För mer information om Politikerpanelen kan du kontakta ansvarig forskare Patrik Öhberg.

Sidansvarig: Daniel Jansson|Sidan uppdaterades: 2014-01-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?